Mirjam BorghgraefIk heb diverse educatieve projecten voor musea en culturele instellingen gedaan na mijn master kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht.


Als gediplomeerd leerkracht basisonderwijs heb ik geleerd om kennis actief over te dragen. Ik geef succesvol bijles en studiecoaching sinds 2006.


Schrijven is al heel mijn leven mijn passie. Ik werk graag aan projecten met het doel om kennis over te dragen. Het is leuk om informatie te verzamelen, deze te structureren en te presenteren voor een bepaalde doelgroep.


Ik was begonnen met het schrijven van blog waarin ik als leidraad de Canon van Nederland in vijftig vensters nam. De hoofdlijnen van de canon geven mij volop handreikingen om te schrijven over erfgoededucatie, ontwikkelingen op het gebied van museumeducatie, geschiedenis, taal en meer.Opdrachtgevers


Ik had samenwerking met o.a de volgende opdrachtgevers. Zij deden een beroep op mij voor de ontwikkeling van educatief materiaal, ondersteuning bij een taaldorp, ontvangst van schoolklassen, ontwerpen van thematische lesbrieven of het schrijven van artikelen.

Ook werd ik ingehuurd voor taalcorrectie.


Contact

Snelle links

Verlorenkost 7 2801 VB Gouda       


KvK : 76932192  btw-id NL003149753B61

Copyright © Alle rechten voorbehouden, foto's o.a. Kwikzilver Amsterdam